Costel Enache: „Trebuie să credem în play-off“

Costel Enache: „Trebuie să credem în play-off“

Antrenorul echipei FC Botoșani, Costel Enache, s-a declarat optimist după remiza de pe teren propriu, scor 0-0, cu Juventus București, spunând că în continuare crede în intrarea în play-off.

„Am simțit și era greu să facem o evaluare reală. După o pauză e destul de greu să simți potențialul echipei. Am început jocul așa cum ne-am propus, ne-am creat ocazii dar nu am fost lucizi la finalizare. În partea a doua ne-am pierdut încrederea, luciditatea, am abandonat construcția. A fost un moment în care ne-am asumat riscuri prea mari și am jucat pe contre”, a spus Costel Enache.

Tehnicianul formației botoșănene a mai precizat că are în continuare încredere în elevii săi: „Nu am văzut încă în România echipă care să fie extraordinar de constantă. Poate și noi am avut astăzi un moment de lipsă de inspirație. Nu avem voie să ne pierdem încrederea și speranța. Suntem încă într-o poziție în care obiectivul este realizabil. Chiar dacă meciul nu a fost unul reușit, nu avem voie să dezarmăm. Ar trebui toți să sperăm și credem”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.