Costel Enache: „Trebuie să gestionăm bine victoria de la Dinamo“

Costel Enache: „Trebuie să gestionăm bine victoria de la Dinamo“

Antrenorul echipei FC Botoşani, Costel Enache, a declarat că speră că va reuşi să-i motiveze pe jucători după euforia produsă de victoria cu Dinamo.

„Cred că vom avea capacitatea să trecem peste acest moment şi să-l gestionăm bine. Avem ceva în sânge în a ne relaxa după o realizare şi sper să fiu eu capabil să găsesc antidotul. Mă bazez pe jucători pentru că eu îi consider nişte oameni în toată firea, nişte oameni maturi, şi cred că înţeleg foarte bine ce se întâmplă. Categoric, după o astfel de victorie, apare o stare de mulţumire şi atunci lucrurile pot degenera puţin, dar nu trebuie să îmi pierd speranţa pentru că mă bazez foarte mult pe băieţi. I-am cunoscut mai bine în ultimul timp şi toţi au o mentalitate foarte bună”, a declarat Costel Enache.

Tehnicianul formației botoșănene a mai precizat că nu va lua măsuri speciale pentru Attila Hadnagy: „Nu luăm decizii pe un jucător anume, ci pe forţa gruplui şi pe analiza în general a adversarului. Sigur, sunt lucruri care trebuiesc detaliate sau personalizate. Despre Sepsi pot spune că e o echipă care gestionează destul de bine momentul defensiv, o echipă care se apără cu determinare, destul de agresiv. Noi trebuie să găsim soluţii pentru a ajunge la finalizare.”

Partida FC Botoşani – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va avea loc vineri, de la ora 18.30.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.