Costel Enche: „Dacă vom fi concentrați și determinați, nu am de ce să îmi fac griji“

Costel Enche: „Dacă vom fi concentrați și determinați, nu am de ce să îmi fac griji“

Antrenorul echipei FC Botoşani, Costel Enache, a declarat că se așteaptă ca jucătorii săi să dea dovadă de concetrare și de determinare în partida cu Concordia Chiajna, de luni, de pe teren propriu.

„Jocul cu Chiajna este unul foarte important pentru noi şi cred că şi pentru adversari este o oprtunitate de a se redresa. Noi am început bine, am căzut, ne-am lovit, ne ridicăm, ne curăţăm de praf, ne pansăm şi mergem în continuare. Suntem cu mici probleme în cadrul lotului, dar nu asta este îngrijorarea mea. Am un lot echilibrat, aşa că vom găsi soluţii pentru a acoperi eventualele probleme de lot. Dacă vom fi concentrați și determinați, nu am de ce să îmi fac griji”, a declarat Costel Enache.

Tehnicianul formației botoșănene a mai precizat că principalul atu al adversarului este antrenorul Vasile Miriuță, pe care îl cunoaște bine și pe care îl apreciază: „ Știu că Vasile (n.r. – Vasile Miriuță) poate motiva foarte bine echipa. Acolo a fost o situație mai complexă și încă se caută rezolvări. Lotul Chiajnei este unul echilibrat, iar în staff sunt oameni foarte buni. Sunt convins că Vasile va reuși să resolve situația Chiajnei.“

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.