Cristiano Ronaldo nu mai este cel mai bine plătit fotbalist din lume!

Cristiano Ronaldo nu mai este cel mai bine plătit fotbalist din lume!

În 2017 – 2018, un atacant de la FC Barcelon a câştigatcu 32 de milioane de euro mai mult decât Cristiano Ronaldo!

Argentinianul Lionel Messi şi-a depăsit rivalul, portughezul Cristiano Ronaldo, în clasamentul celor mai bine plătiţi fotbalişti în 2017 – 2018, conform cifrelor făcute publice marţi, 24 aprilie, de France Football.

Atacantul argentinian domină topul câştigurilor, cu 126 milioane de euro, urmat fiind de Cristiano Ronaldo, cu 94 milioane de euro. Aceste cifre cuprind salariile brute, primele şi încasările din publicitate acumulate în actualul sezon.

În sezonul trecut, Cristiano Ronaldo a fost pe primul loc, cu 87,5 milioane de euro, fiind urmat de Lionel Messi, cu 76,5 milioane de euro.

Cei doi jucători, care şi-au împărţit în mod egal toate baloanele de aur din 2008 încoace, sunt urmaţi de Neymar, PSG, cu 81,5 milioane de euro, de Garteh bale, Real Madrid, cu 44 milioane de euro, şi Gerard Pique, FC Barcelona, cu 29 milioane de euro.

În ceea ce-i priveşte pe antrenori, cel mai bine plătit dintre toţi, cu 26 milioane de euro, este portughezul Jose Mourinho. El este urmat de selecţionerul Chinei, Marcello Lippi, cu 23 milioane de euro, Diego Simeone, Atletico Madrud, cu 22 milioane de euro, Zinedine Zidane, Real Madrid, cu 21 milioane de euro, şi Pep Guardiola, Manchester City, cu 20 milioane de euro.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.