CSM Politehnica Iași a debutat cu stângul

CSM Politehnica Iași a debutat cu stângul

Formația CSM Politehnica Iași a fost învinsă cu scorul de 2-0 (1-0), vineri seară, în deplasare, de CSU Craiova, în primul meci al noii ediții de campionat a Ligii I.

Cu doar patru titulari în primul „11“ față de ediția trecută de campionat, formația ieșeană s-a văzut depășită la toate capitolele de o echipă care își dorește să intre în play-off și în acest sezon.

Oltenii s-au instalat în jumătatea adversă încă din primele minute, fără a-și crea însă ocazii mari de gol. După 29 de minute de joc, Zlatinski nimerește transversala, din lovitură liberă.

Cu trei minute înainte de pauză, oltenii reușesc să deschidă scorul. Andrei Ivan centrează excelent la colţul lung și Băluţă înscrie cu o lovitură de cap.

La cinci minute după pauză, oltenii își majorează avantajul. Gustavo ajunge bine la o pasă în adâncime a lui Băluţă, trage din prima şi înscrie pe lângă Koșelev.

În minutul 61, scorul putea să devină 3-0, însă Andrei Ivan irosește o ocazie imensă, trăgând în Koșelev, din postura de singur cu portarul ieșean..

Până la final, oltenii mai trec de câteva ori pe lângă gol și câștigă lejer un meci în care ieșenii au arătat ca o echipă modestă.

Pentru CSM Politehnica Iaşi au evoluat: Koselev – Tiago, Mihalache, Frăsinescu, Bosoi – Cioinac, Platini (Sin 72′) – Danale (Chelaru 72′), Pedro (A. Moldovan 82′), Spătaru – Cristea.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.