CSM Politehnica Iași a renunțat la colaborarea cu Fotbal Hebdo

CSM Politehnica Iași a renunțat la colaborarea cu Fotbal Hebdo

Membrii Consiliului Director și executivul Clubului Sportiv Municipal Politehnica Iași au hotărât, în unanimitate, la sedința comună de miercuri că relația dintre CSM Politehnica și Fotbal Hebdo și asociații va continua doar pe segmentul de impresariat sportiv.

Decizia a fost luată din cauza nerealizării promisiunilor verbale, făcute la începutul acestei veri, de persoanele din Republica Moldova care și-au manifestat interesul de a investi la clubul nostru.

„Consiliul Director își manifestă, în continuare, susținerea față de antrenorul Flavius Stoican în vederea realizării obiectivului propus în actualul sezon. Consiliul Director își arată deschiderea față de eventuale colaborări cu agenți economici din județ și nu numai în vederea dezvoltării activității la echipa fanion a Iașului, a realizării obiectivelor pe termen mediu și lung, care să ofere satisfacții părților implicate. Consiliul Director al CSM Politehnica Iași face un apel la consilierii județeni și la președintele C.J. Iași, Maricel Popa, ca instituția pe care o reprezintă să sprijine financiar Fundația Sportului Ieșean, a cărei fondator este alături de Consiliul Local Iași, Universitatea Tehnică “Ghe. Asachi” din Iași și Universitatea Agronomică “Ion Ionescu de la Brad” din Iași. De asemenea, Consiliul Director mulțumește suporterilor, Fundației Sportului Ieșean și tuturor celor care sunt alături de echipa de fotbal și îi asigură ca vor fi făcute toate eforturile pentru ca CSM Politehnica să reprezinte cu cinste comunitatea ieșeană așa cum ne dorim cu toții, la cel mai înalt nivel“, a declarat președintele Consiliului Director, Leonid Antohi.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.