CTP angajează vatmani, șoferi și mecanici

CTP angajează vatmani, șoferi și mecanici

Compania de Transport Public (CTP) Iași angajează în această perioadă vatmani, șoferi și mecanici, pentru a suplini lipsa de personal.

Decizia a fost luată având în vedere faptul că va începe noul an școlar și va fi nevoie de mai multe mijloace de transport la stradă.

Pentru ocupare posturilor vacante de vatmani, condițiile de participare pentru cei interesați sunt ca aceștia să fie minim absolvenți de școală profesională sau 8 clase și curs calificare, să dețină permis de conducere categoria TV și să fie apt medical și psihologic.

Dosarul de înscriere la selecție va conține cerere de participare la selecție, CV, recomandări, cazier rutier și judiciar, precum și xerocopii după cartea de identitate, certificat de naștere, diplomă de studii, certificat de calificare, permis de conducere, atestat profesional transport personae.

La selecția organizată în vederea ocupării posturilor vacante de șoferi autobuz, condițiile de participare pentru doritori sunt ca aceștia să fie minim absolvenți de școală profesională sau 8 clase și curs calificare, să dețină permis de conducere categoria D și să fie atestat profesional pentru transport persoane.

Criteriile de selecție vor fi făcute în funcție de experiența în domeniu și cunoștintele specifice activității.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.