CTP Iași caută asistent medical, normator și tehnician echipamente de calcul și rețele

CTP Iași caută asistent medical, normator și tehnician echipamente de calcul și rețele

Pentru a suplimenta personalul care se ocupă de transportul public ieșean, conducerea Companiei de Transport Public Iași a demarat mai multe proceduri pentru angajarea pe mai multe posturi vacante.

Astfel, CTP Iași organizează selecție pentru ocuparea postului vacant de asistent medical. Principalele atribuții sunt înregistrarea datelor în evidențele primare, prelucrarea statistică și comunicarea rapoartelor; prelucrarea și sterilizarea instrumentarului; efectuează tratamente, imunizări și testări conform indicațiilor medicale.

Condițiile de participare la selecție pentru postul de asistent medical sunt studii medii și de specialitate în domeniul medical; vechime minimă 5 ani într-un post similar și cursuri de formare profesională.

CTP Iași organizează o selecție și în vederea ocupării postului vacant de normator. Principalele atribuții pentru acest post sunt măsurătorile de timpi din cadrul normei; prelucrarea și analiza datelor din măsurători; stabilirea structurii timpului de muncă în cadrul procesului de muncă. Condițiile de participare la selecție pentru postul de normator sunt studii medii profil real și certificat de calificare în domeniu.

Compania de transport organizează și o selecție în vederea ocupării postului vacant de tehnician echipamente de calcul și rețele. Atribuțiile pentru acest post sunt configurarea rețelei de la sediul central și de la punctele de lucru; întreținerea de aplicații, sisteme și servicii; întreținere infrastructură și rețele.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.