Cu toată dragostea pentru Dragnea, dar medicul Răzvan Constantinescu are perfectă dreptate!

Cu toată dragostea pentru Dragnea, dar medicul Răzvan Constantinescu are perfectă dreptate!

Liviu Dragnea, singurul preşedinte PSD care nu poate ajunge premier, este extrem de debusolat în ultima vreme. Nu ştim dacă i se trage de la infuzia de tinereţe din jurul său sau de la pescuit, dar cert este că ia decizii care nu numai că-i ridică în cap partidul, dar îl lasă şi fără electoratul fidel „principiilor de stânga”.

Ultimele hotărâri adoptate de PSD, la propunerea şi sub comanda lui Liviu Dragnea, sunt caracterizate foarte bine, cel puţin din punctul nostru de vedere, de medicul ieşean Răzvan Constantinescu, simpatizant ALDE şi sarcastic observator al vieţii politice (şi nu numai)!

Iată ce a postat joi, 11 mai, Constantinescu pe Facebook:


DRAGNEA E COOL, TRENDY ŞI UN PIC CAM HAŞTAG LA CARACTER

E amuzant să vezi cine-l apără pe Dragnea: tefelişti, progresişti, globalişti, neomarxişti, cioloşişti, bruxelopaţi cu Junkeru’-n suflet, spălăţei şi alţii ca ei.

Fraiere, de la ăştia nu vei lua voturi nici dacă te-mbraci în fustiţă roz şi strigi „să moară penalii!” sau „căsătoriţi-mă cu Gică, că vreau să adopt un amendament de gen neutru!” În schimb, te-ai ras pe mustaţă de la o parte dintre votanţii tăi, s-au prins că eşti ud la poponeaţă.

Dacă sistemul reuşeşte să îngenuncheze şi PSD-ul, s-a dus dracului orice speranţă”.


Textul nu mai are nevoie de nici un comentariu!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.