Culmea prostiei: PSD Iaşi a participat la mitingul anti-PSD

Culmea prostiei: PSD Iaşi a participat la mitingul anti-PSD

Ce să vezi? PSD Iaşi, condus de primarul Mihai Chirica, a participat aseară la mitingul… anti-PSD! Recunosc, numai în Iaşi se putea întâmpla aşa ceva!

De unde ştim? Tocmai de la Mihai Chirica, şeful PSD Iaşi. „Am fost invitat aseară la miting. (…) Mulți dintre oamenii cu care am fost împreună, alături, mulţi dintre cei cu care am lipit afişe au fost aseară la miting”, a declarat în această seară Mihai Chirica la postul Digi 24 Iaşi!!!!

Şi asta nu e tot. Imitând comportamentul primarului Chirica, fostul său şef de campanie, Bogdan Balanişcu, a scris, tot astăzi, pe Facebook: „Politica trebuie facuta transparent si participativ. Votul nu inseamna un cec in alb si tot timpul trebuie sa se tina cont de opiniile alegatorilor. Sunt si voi ramane social democrat dar nu sunt de acord cu ultimele decizii si modul in care au fost luate. Am incredere in oamenii de valoare din PSD si cred ca acesta este un moment cand trebuie sa admitem ca s-au facut greseli!”

Şi a revenit Mihai Chirica, pe Antena 3: „Ministrul Justiţiei trebuia să plece de mult din Guvern (…) Este problema domnului Dragnea… Dacă aş fi fost şeful Guvernului, îl dădeam afară pe Iordache…”

Nu mai are nici un rost să comentăm…

Citeşte şi „Cum i-a păcălit Chirica pe ieşeni”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.