Cum sărbătoresc „structurile” Dragobetele

Cum sărbătoresc „structurile” Dragobetele

SRI, Poliţia Română sau Ministerul Apărării Naţionale s-au gândit să sărbătorească Dragobetele, postând pe Facebook diverse mesaje. Pline de umor sau „serioase”, mesajele au atras mii de like-uri şi de vizualizări.

Pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naţionale a fost publicat un citat din Anatole France: „Totul e mai frumos când iubeşti şi eşti iubit/La fel cum o floare nu poate înflori fără soare, la fel şi un om nu poate trăi fără iubire”. Până la ora 12.30, postarea a atras 940 de like-uri şi peste 240 de share-uri.

Poliţia Română a postat o fotografie în care apare un bărbat ce îşi aşteaptă iubita cu flori. „Să îţi surprinzi persoana iubită este una dintre cele mai frumoase bucurii ale vieţii!”, spune mesajul Poliţiei, care a contabilizat peste 10.000 de like-uri şi peste 540 de share-uri.

SRI a postat pe Facebook unul dintre cele mai pline de umor mesaje. Până la 12.30, mesajul a strâns aproximativ 2.700 de like-uri şi peste 1.600 de distribuiri. „De Dragobete, fetele îşi puneau busuioc sub pernă ca să îşi afle ursitul. Astăzi investigăm mai diversificat”.

dragobete-1dragobete-2dragobete-3

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.