Cum vor Iacoban și Constantinescu să se strecoare pe lista PSD pentru parlamentare

Cum vor Iacoban și Constantinescu să se strecoare pe lista PSD pentru parlamentare

Anunțarea listelor PSD Iași pentru parlamentare a atras un val extrem de critici în presa ieșeană, și nu numai. De altfel, acesta a fost unul din puținele momente în care toată lumea s-a pus de acord în privința bătăii de joc la adresa ieșenilor promovată de Mihai Chirica și partidul pe care-l conduce (deocamdată interimar).

Senatorul Sorin Lazăr, senatorul Florin Constantinescu, deputatul Sorin Iacoban, consilierul local Florin Boca, medicul Tudor Ciuhodaru, profesorul Camelia Gavrilă (șefa Inspectoratului Școlar Județean Iași) au fost doar câțiva dintre cei împotriva cărora s-au îndreptat atacurile mass-media. Unii dintre ei au înțeles că nu mai au ce căuta pe liste (Sorin Lazăr, cu două condamnări la activ), alții au lăsat de înțeles că nu i-ar mai interesa (Florin Boca a demisionat, deocamdată, din funcția de șef al Comisiei de Urbanism a Consiliului Local Iași), în timp ce alții, chiar dacă li s-a spus că nu mai au ce căuta pe liste, încearcă în continuare marea cu degetul. În această ultimă categorie intră deputatul Sorin Iacoban și senatorul Florin Constantinescu, ambii cu probleme de integritate (vezi textul Mihai Chirica a definitivat lista „meritocraților” pentru parlamentare).

Conștienți fiind că, dacă vor apărea din nou pe liste, întreaga presă îi va lua în colimator, cei doi „strategi” au găsit modalitatea de a le închide gura jurnaliștilor. Au cumpărat spațiu publicitar atât la Evenimentul, cât și la Ziarul de Iași, chipurile cu scopul de a-și prezenta activitatea parlamentară (lucru pe care nu l-au făcut niciodată în ultimii 4 ani)!!! Acum, nu știm dacă această strategie va funcționa iar cele două ziare vor pica de fraiere și vor închide ochii când Mihai Chirica îi va pune din nou pe Iacoban și pe Constantinescu pe liste. Însă, știm cu siguranță că ieșenii nu vor accepta ca două personaje care nu au nicio legătură cu moralitatea sau cu reprezentarea oamenilor în Parlamentul României să fie puse din nou pe liste.

P.S. Așteptăm reacția deontologilor din presă atunci când va ieși pe piață lista PSD Iași pentru alegerile parlamentare!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.