Cumătrul primarului Chirica a ajuns șef peste parcările din Iași

Cumătrul primarului Chirica a ajuns șef peste parcările din Iași

Marian Nistor este pe culmile ascensiunii. La 29 de ani a ajuns șef peste parcările din Iași, o afacere pe care, dacă o urmăriți cu atenție, veți vedea că se ocupă mai mult cu pierderea timpului decât cu tăierea chitanțelor pentru staționarea mașinilor în parcările municipalității.

Marian Nistor, mâna dreaptă a fostului deputat PSD Sorin Iacoban, a avut o ascensiune fulminantă în ultimii ani. A ajuns președinte la tineretul social-democrat pe municipiul Iași, iar acum a fost uns șef peste parcări.

Marian Nistor este finul lui Sorin Iacoban, iar copilul acestuia a fost botezat, în februarie anul acesta, de nimeni altul decât primarul Mihai Chirica.

Poate așa se explică faptul că în 2016 a devenit membru al Consiliului de Administrație al Fotbal SA (o societate fantomă care se ocupa de administrarea unor spații din municipiul Iași), iar în urmă cu mai bine de o lună a ajuns inspector la Biroul de Proiecte Programe din cadrul Direcției de Asistență Comunitară (DAC), o instituție subordonată Primăriei și condusă de Luminița Munteanu, o „bună prietenă” de-a deputatului Iacoban. De altfel, despre concursul pentru acest post de inspector s-a scris foarte mult în presa locală, existând suspiciuni legate de corectitudinea organizării lui!

Marian Nistor s-a mai făcut remarcat pe plan local și prin faptul că s-a căsătorit cu o fostă concurentă de la X Factor, Georgiana Dăriescu, o absolventă a Colegiului național de Artă „Octav Băncilă” Iași cu 7 ani mai tânără decât el.

Și pentru că Iașiul duce lipsă de specialiști care să poată ocupa funcția de șef peste parcări, vă mai spunem că Marius Nistor este din Comănești, Bacău. Cu alte cuvinte, tânărul are suficiente calități pentru a ajunge „șef”!

Sursa foto: 7 Est

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.