Cuplul vestit Chirica – Popa face legea la Bucureşti!

Cuplul vestit Chirica – Popa face legea la Bucureşti!

La început a fost Mihai Chirica. Apoi a venit Maricel Popa. La conducerea interimară a PSD Iaşi (presupun că nu vă gândeaţi la altceva)! Într-un efort comun şi după o muncă titanică, cei doi ai reuşi imposibilul: să influenţeze deciziile care se iau la Bucureşti!

Să recapitulăm. Dan Cârlan a ajuns director general adjunct la ministerul Energiei. Ionuţ Cîmpeanu, ex-lider la tineretul social-democrat pe vremea lui Gheorghe Nichita, a fost numit secretar de stat la ministerul Mediului. Marian Şerbescu a fost numit prefect al judeţului Iaşi, înlocuindu-l pe Marian Grigoraş (PNL). În fine, Mihail Doruş, director tehnic la ApaVital, a ajuns secretar de stat în ministerul Dezvoltării. Să nu-l uităm, însă, nici pe Bogdan Balanişcu, ajuns consilier al ministrului Consultării Publice şi Dialogului Social.

Cu excepţia lui Cârlan, care a ajuns director în ianuarie 2016, toţi ceilalţi au fost numiţi de când PSD Iaşi este condus de Mihai Chirica sau de Maricel Popa, amândoi asigurând, pe rând, interimatul la conducerea partidului. Am putea spune, aşadar, că avem o conducere pesedistă destul de puternică la Iaşi din moment ce s-au reuşit, totuşi, nişte numiri în câteva posturi importante!

Dacă din enumerarea de mai sus îl scoatem, pe lângă Cârlan, şi pe Balanişcu, care şi-a făcut rost singur de post, graţie apropierii de ministrul Gabriel Petrea, mai rămân în discuţie Cîmpeanu, Şerbescu şi Doruş. Tot e bine pentru PSD Iaşi şi pentru cuplul Chirica -Popa!

Numai că, dacă ne uităm mai bine la cele 3 nume, vom vedea că Doruş nu face parte din niciun partid, dar a lucrat foarte mult timp cu Gheorghe Nichita la ApaVital, în timp ce Cîmpeanu şi Şerbescu au o trăsătură comună de caracter: nu sunt trădători! Vă daţi seama acum că niciunul dintre cei 3 nu avea cum să fie susţinut de Chirica sau de Popa! Asta în cazul în care Popa sau Chirica ar fi avut vreo putere la nivel central… Cine i-a ajutat? Grea întrebare…

În ceea ce priveşte titlul articolului, dacă aţi crezut că este o glumă, nu v-aţi înşelat: chiar este o glumă!

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.