„Curajosul” de la UNPR!

„Curajosul” de la UNPR!

Dacă m-ar fi întrebat cineva ce aș putea spune despre Mircea Manolache, patronul Parma Taxi și noul președinte al UNPR Iași, trebuie să recunosc că m-aș fi blocat. Acum, însă, dacă sunt întrebat, pot să afirm cu tărie că Mircea Manolache este „curajosul” de la UNPR Iași.

Într-o postare de pe la sfârșitul lunii septembrie, însoțită de o poză sugetivă, Mircea Manolache a făcut o demonstrație de forță și a avrut să ne arate că nu se teme de nimeni și de nimic. Doar că am câteva semne de întrebare, pe care o să încerc să mi le lămuresc după ce vă prezint fragmente din postarea respectivă.

„In ultima vreme sunt atacat in mod repetat de cel care s-a autointitulat Stapanul orasului prin intermediul ziarului pe care acesta il controleaza. Se intampla asta pentru ca nu am cedat presiunilor acestuia si nu am acceptat sa platesc taxa de protectie sub forma unui contract de publicitate pentru firma pe care o administrez. (…)
Impreuna cu alti oameni curajosi care au fost abordati de acest individ, am hotarat sa punem laolalta probele pe care le detinem (sms-uri, mailuri, inregistrari video s.a) si sa le facem publice. Desi mi s-a transmis in mai multe randuri sa stau linistit pentru ca controleaza politistii, judecatorii pana chiar si ministri nu imi este frica si nu voi accepta niciodata sa ii fac jocurile unui asemenea mafiot care vrea sa se infrupte din banii iesenilor. Eu nu ingenunchez decat in biserica si in fata lui Dumnezeu!”, zice Maolache în postarea de pe pagina sa de Facebook.

Ei, curajos om, nu glumă! Eu am înțeles la cine face referire, dar stau și mă întreb unde-i este curajul domnului Manolache dacă nu poate să pronuțe un simplu nume, pe care, de altfel, îl știe toată lumea. Haideți, domnul Manolache, chiar așa tare tremurați de frica „stăpânului”?

Impreuna cu alti oameni curajosi care au fost abordati de acest individ, am hotarat sa punem laolalta probele pe care le detinem (sms-uri, mailuri, inregistrari video s.a) si sa le facem publice”, mai zice Manolache, dând dovadă, în continuare, de curaj… maxim. Să înțeleg acum că și ceilalți oameni de care vorbește Manolache sunt la fel de curajoși ca el? Sau postarea aceasta a fost așa ca un fel de teasing?

Nu mai continui, pentru că risc să spun despre Manolache că-i lipsește curajul și chiar nu vreau să fac asta. Dar, un sfat pot să-i dau. Dacă tot vreți să faceți dezvăluiri, folosiți, vă rog, în vorbire și subiectul și predicatul, altfel riscați să cădeți în ridicol!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.