Cursă de maşini terminată tragic

Cursă de maşini terminată tragic

Un autoturism Peugeot în care se aflau 3 tineri din Suceava s-a răsturnat în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Sucevei, la ieşirea spre Hudum, din municipiul Botoşani, după ce a intrat într-un alt autovehicul care circula în faţa sa!

Din primele date culese de la fața locului reiese că şoferii celor două autovehicule auorganizat o cursă de maşini în acea zonă.

În față se afla un Volkswagen Passat, al cărui șofer a observat un echipaj al Poliției Rutiere, care era dotat cu radar, a încercat să frâneze, dar chiar și în aceste condiții a fost surprins cu 108 km/h. Această manevră bruscă l-a surprins pe şoferul din Peugeot, care s-a trezit în fața sa cu VW care a încetinit brusc. Accidentul nu a putut fi evitat.

Peugeot-ul a lovit violent Passat-ul, iar în urma impactului VW-ului i-a sărit pur și simplu roata din dreapta spate, în timp ce Peugeot-ul s-a răsturnat și a rupt și un stâlp de electricitate.

Se pare că a doua maşină, Peugeot, circula cu 114 km /h.

În ciuda ciocnirii cât se poate de dure și a avariilor produse, participanții la cursă s-au ales doar cu câteva zgârieturi și cu o sperietură.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.