Cursa inaugurală a Tramvaiului Ateneului

Cursa inaugurală a Tramvaiului Ateneului

Ieșenii sunt invitați să descopere Tramvaiul Ateneului, cel de-al paisprezecelea tramvai personalizat tematic în cadrul proiectului cultural „Iași – orașul tramvaielor pictate”.

Astăzi, începând cu ora 10:00, în rondul din Târgu Cucu va fi prezentată semnificația elementelor grafice inscripționate pe caroseria tramvaiului și veți putea chiar să cunoașteți echipa de tineri voluntari care s-au implicat în realizarea proiectului, cu toții studenți ai Facultății de Arte Vizuale și Design Iași.

Tramvaiul va putea fi vizitat și în interior, pentru a fi admirate planșele din „Doza de cultură”, precum și tapițeria personalizată a scaunelor.

La ora 10:25, Tramvaiul Ateneului va porni în cursa inaugurală spre Rond Copou, iar la revenire va fi așteptat în stația Piața M. Eminescu (Râpa Galbenă), ora 11:00, de către primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, și de către directorul Ateneului Național din Iași, Andrei Apreotesei. În stația Piața Unirii, călătorii sunt invitați să coboare și să descopere evenimentele organizate în cadrul Festivalului Străzii Lăpușneanu, aflat la ediția inaugurală.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.