Curse noi de pe Aeroportul din Iași

Curse noi de pe Aeroportul din Iași

WizzAir a anunțat  noi rute externe cu plecare de pe Aeroportul din Iași.

Din aprilie 2018, Wizz Air va adăuga a doua aeronavă Airbus A320 bazei de la Iași, au anunțat, vineri, 11 august, reprezentanți ai companiei.

Tot din aprilie 2018, compania va lansa din Iași șase rute noi spre Eindhoven (Olanda), Dortmund (Germania), Salonic (Grecia), Billund (Danemarca), Malmö (Suedia) și Paris Beauvais (Franța).

Investiția la baza din Iași ajunge la aproape 200 de milioane dolari, iar în 2018, odată cu creșterea operațiunilor cu 70%, va oferi în total mai mult de 650.000 de locuri, pe 14 rute, spre 10 țări.

„Noua aeronavă va sosi pe 29 aprilie 2018 și va asigura operarea zborurilor pe șase noi rute din Iași. Noile rute WIZZ spre Suedia, Olanda, Grecia și Danemarca sunt singurele conexiuni directe din Iași cu țările respective. Odată cu sosirea noii aeronave, frecvențele pe trei dintre cele mai populare curse WIZZ din Iași vor crește la patru/săptămână spre Tel Aviv și Milano Bergamo și la trei pe săptămână spre Roma Ciampino. Ca urmare a extinderii operațiunilor sale la două aeronave moderne în 2018, Wizz Air va avea o echipă locală mai mare de 70 de angajați, iar noi sesiuni de recrutare au fost deja programate în septembrie, octombrie și noiembrie, la Iași”, a declarat într-o conferință de presă Sorina Ratz, Communications Manager la Wizz Air.

„Întreaga echipă WIZZ este nerăbdătoare să întâmpine pasagerii la bordul oricăreia dintre cursele mult așteptate spre Eindhoven, Dortmund, Salonic, Billund, Malmö și Paris”, a spus Ratz.

 

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.