Cuvântătorii lui Chirica se cred glumeţi!

Cuvântătorii lui Chirica se cred glumeţi!

Cuvântătorii viceprimarului cu atribuţii de primar Mihai Chirica au vrut să fie ironici… pe Facebook… pe pagina PSD (a municipiului, pentru că la judeţ nu au acces)! Nu le-a ieşit. Dar nu trebuie să fie supăraţi pe asta. La 9 cai-putere… mai mult nu se poate!

Înainte de a comenta, să vedem ce au scris cuvântătorii pe Facebook: „Ştim că se apropie campania electorală, dar nu ar strica un pic de bun simţ. După ce i-am prins pe liberali în flagrant de maximă ipocrizie (remember episodul Palatul Culturii?), iată că şi domnul Marius Bodea confirmă că cei de la PNL Iași nu se pot, pur şi simplu, abţine. Domnul Bodea, numit fără concurs director la Aeroportul Iaşi, foloseşte pagina oficială de Facebook asimilată funcţiei pentru campanie electorală. Nu-i chiar aşa o mare surpriză, pentru că domnia sa foloseşte întreg Aeroportul (şi companiile aeriene) ca să mai crească 1-2 procente, cât să piardă onorabil. Dar de prost gust este…”

1. Mă bucură faptul că micii cuvântători ai marelui Chirica (sau invers) ştiu că se apropie campania electorală. Chiar mă gândeam la un moment dat că nu au habar pentru ce muncesc…

2. Pentru cultura lor generală, specialiştii spun că e bine, totuşi, să nu te abţii… există riscul să faci coşuri! Aşa se explică, de altfel, şi de ce întreg PNL are tenul atât de fin.

3. Din ce scriu aceşti cuvântători glumeţi rezultă că Marius Bodea chiar este un om puternic: foloseşte întreg aeroportul în scop personal + companiile aeriene. Dar nu fiţi trişti, o să folosească şi şeful vostru toate autobuzele (care vor mai circula) din Iaşi.

4. „Că cei…” în limba română este un pic de… cacofonie! Căce, cace… nici nu mai contează ce iese pe gura lor din moment ce sunt plătiţi, probabil, la număr de litere!

5. Şi un sfat, dacă se poate: diferenţa dintre ironie şi glumiţă este exact diferenţa dintre un scriitor şi voi. Aşadar, lăsaţi-vă de scris şi continuaţi ceea ce aţi făcut până acum (adică pupaţi…), pentru că s-a dovedit că v-aţi descurcat!

Să auzim numai de bine!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.