Da, mamă, am o nouă febleţe!

Da, mamă, am o nouă febleţe!

După ce a luat o pauză de la viaţa mondenă bahluiană, fiind mult prea ocupat să facă turul televiziunilor naţionale în încercarea de a fi dat afară din partid, junele primar al Iaşiului a revenit la vechile sale obiceiuri: pozatul cu vedete cântăcioase prin cluburi de noapte.

Nu, nu este vorba despre febleţea lui, Delia, aşa cum v-aţi fi aşteptat, însă e tot o blondă care se încadrează în acelaşi tipar, sub numele ei Corina.

Vizibil afectat, cel mai probabil de farmecele blondei şi de aburii de alcool din clubul de noapte, Mihai Chirica nu a ratat ocazia de a-şi completa colecţia de artiste celebre cu care s-a pozat.

Ochii mici (din cauza luminii puternice a bliţului, fireşte), părul făcut cu gel, cămaşa în picăţele şi mâna poziţionată ştrengar în buzunar cu care s-a prezentat Mihai Chirică, au făcut-o pe vedetă să-l numească „un primar cool”. Ei, spuneţi dumneavoastră?! Cum să-i mai ardă lui Mihăiţă de treburile administrative ale acestui oraş?!

În plus, ca să fie sigur că o să rămână în gândul blondinei, Mihai Chirica nu a ratat nici ocazia de a se lăuda cum a plantat el peste 100 de tei în oraş. Desigur, după zâmbetul pe care îl afişează cei doi, bănuim că Mihai Chirica a omis să povestească cum incompetenţa sa administrativă este cea care a dus la tăierea copacilor.

Citeşte şi Mihai Chirica #insistă”

Pentru că alte explicaţii sunt de prisos, vă lăsăm să analizaţi cu ochii dumneavoastră fotografia cu pricina şi să cântăriţi dacă este demnă de un primar!

Mihai Chirica-CorinaSursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.