Dacă ați văzut-o, sunați la 112 sau 116.000

Dacă ați văzut-o, sunați la 112 sau 116.000

Polițiștii din Neamț caută o minoră, de 14 ani, care a plecat de la domiciliul  său, din comuna Cordun, și nu a mai revenit.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgență – 112.

La data de 26 iulie, polițiștii din Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că GĂBUROI ANDRA-MARINA, de 14 ani, a plecat voluntar, în dimineața zilei de 25 iulie, de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,55 m, constituție corpolentă, greutate de aproximativ 55 kg, păr șaten și lung, ochi albaștri, prezentând o cicatrice la nivelul abdomenului.

La momentul dispariției, minora purta pantaloni scurți negri, tricou negru cu mâneca scurtă cu un model în partea față de culoare roz și încălțăminte sandale de culoare auriu.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgență – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea disparițiilor de copii, ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.