Dacă sunteți din Iași și ați văzut acest afiș, țineți cont de el. Urmările pot fi grave!

Pe 1 iunie 2019, Sanctitatea Sa Papa Francisc se va afla în vizita la Iași. În acest sens, Poliția Locală Iași a demarat punerea în aplicare a planului de măsuri organizatorice și de securitate.

Polițiștii locali au afișat la intrarea în scările de bloc sau la punctele de lucru ale societatilor comerciale, din mai multe zone ale Iașiului, înștiințări referitoare la restricțiile de circulație.

„Prin acest mod, solicităm sprijinul cetățenilor deținători de autovehicule în sensul de a respecta dispozițiile emise de către Poliția Locală Iași pentru buna desfășurare a vizitei Sanctității Sale. Persoanele fizice, societățile comerciale, asociațiile, ONG-urile care dețin unul sau mai multe autoturisme și au primit un fluturaș sau au văzut un afiș precum cel din imagini, sunt rugate să își organizeze activitatea în intervalul 31 mai – 01 iunie 2019, astfel încât să fie respectate dispozițiile Poliției Locale în aplicarea protocolului de securitate pentru persoane cu rang de șef de stat. Vă informăm că autoturismele ce nu respectă măsurile impuse vor fi ridicate. Vă mulțumim pentru înțelegere, colaborare și vă asigurăm că, împreună, vom oferi posibilitatea desfășurării în bune condțtii a acestei Vizite Apostolice”, au precizat oficialii Poliției Locale Iași.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.