Daţi un leu pentru Radu Botez

Daţi un leu pentru Radu Botez

Fost consilier local din partea PNL, mare om de afaceri (cică dezvoltator imobiliar), candidatul ALDE pentru Primăria Municipiului Iaşi a ajuns de râsul curcilor cu afişele pe care le tot lipeşte prin Iaşi.

Pentru că ar fi păcat să-l lăsăm în penibilul de situaţie în care se găseşte acum, ne-am gândit să facem o chetă pentru Botez, astfel încât să arate şi el a om pe panourile electorale.

Recunoscut pentru zgârcenia sa, Radu Botez a reuşit performanţa de a lipi prin oraş numai afişe unicat. Dacă vă uitaţi la culori, veţi vedea că niciun afiş nu seamănă cu celălalt, iar în ceea ce priveşte modul în care au fost lipite… Scotch transparent, lipici, bandă duble adezivă şi, cireaşa de pe tort, scotch albastru… Oamenii lui Botez au cam adunat de pe acasă tot ce au putut pentru a-i da o mână de ajutor candidatului ALDE pentru Primăria Iaşiului.

Trebuie să recunosc faptul că în acest moment mi-e ruşine de ruşinea lui Radu Botez, motiv pentru care vă rog să mergeţi la ALDE şi să donaţi câte un leu, poate reuşeşte şi el, săracul, să-şi facă măcar afişele de aceeaşi culoare!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.