De astăzi, un nou sens unic îi va bulversa pe șoferi!

De astăzi, un nou sens unic îi va bulversa pe șoferi!

Începând de luni, 28 august, pe șos. Națională, între intersecția cu bd. Nicolae Iorga și intersecția cu bd. Dimitrie Cantemir, circulația rutieră va fi cu sens unic, dinspre Podul de Piatră spre Podu Roș.

La intersecția cu bd. Dimitrie Cantemir, conducătorii auto nu vor mai putea intra pe șos. Națională pentru a merge spre Podul de Piatră și vor trebui să ocolească fie pe Splai Bahlui – Mal Stâng, fie pe bd. Dimitrie Cantemir și apoi pe str. Decebal, fie pe bd. Nicolae Iorga. Pe șos. Națională, între Podu Roș și bd. D. Cantemir se va circula normal, în dublu sens.

Tot în cadrul proiectului de modernizare a Splai Bahlui – Mal Drept, în aceste zile au început lucrările de modernizare a bd. Chimiei, între pod Tudor Vladimirescu și pod Metalurgiei.

Motivul acestor modificări îl constituie lucrările de dezafectare a liniilor de tramvai de pe șos. Națională, pe tronsonul cuprins între intersecția cu bd. Nicolae Iorga și bifurcația din zona spălătoriei auto K9.

Scoaterea liniilor de tramvai va fi urmată de pregătirea porțiunii de drum menționate pentru asfaltare. Lucrările fac parte din proiectul de modernizare a Splai Bahlui – Mal Drept și vor impune noi restricții de circulație.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.