De ce Iașul nu va avea nicio șansă în Parlament

În cazul în care nu îi știți pe cei care vor reprezenta Iașul în Parlamentul României în următorii 4 ani vă prezentăm o fotografie… cât o mie de cuvinte.

Dichisiți nevoie mare, parlamentarii ieșeni s-au prezentat  ieri la înmânarea certificatelor care atestă că timp de patru ani vor putea ocupa locușorul călduț din Parlament și, bineînțeles, nu putea fi ratată ocazia de a poza „Ceata lui Pițigoi” în frunte cu însăși Pițigoiul șef peste județ.

Mă uit la fotografie și mi se pare ireal când mă gândesc că ei sunt cei care ar trebui să se lupte pentru ca Iașul să prospere și cei care ar trebui să deschidă toate ușile posibile pentru ca proiecte precum autostrada Iași – Târgu Mureș să devină realitate.

Pentru că orice descriere ar fi de prisos, lăsăm fotografia să vorbească de la sine.

P.S: Din fotografie lipsesc Cosette Chichirău ( cunoscută și drept doamna „în sfârșit ai cu cine” sau „Cosette Kinkyrău”), Nicolae Bănicioiu (prezentat de presa locală „deputatul Meteorit”, aterizat la Iași impus de centru și absent din peisaj pe tot parcursul campaniei electorale) și Varujan Vosganian (cu puțin peste 6 mandate în Parlament și… nicio realizare notabilă).

P.S.2: Acea flacără violet din partea dreaptă a fotografiei care se vrea a fi fashion nu este vreun model de-al lui Cătălin Botezatu, este chiar… Marius Bodea.

P.S.3: Lângă acest Pițigoi de la conducerea Consiliului Județean nu este Nicu Bănicioiu cu părul dezordonat, este Iulia Scântei.

P.S.4: Observați cum toți se uită într-o direcție, numai „marele” senator Dumitru Oprea privește într-o cu totul altă parte! Dacă așa vor performa și la București este clar că viitorul Iașului este compromis, pentru încă patru ani.

P.S.5: În cazul în care nu recunoașteți cele mai multe dintre personaje, stați liniștiți, este prima dată, și pentru noi, când îi vedem la față pe unii dintre ei.

parlamentari-iasi

Sursă foto: Facebook (Maricel Popa)

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.