De Ziua Îndrăgostiţilor, senatorul florilor a vorbit!

De Ziua Îndrăgostiţilor, senatorul florilor a vorbit!

Într-o declaraţie politică, în plenul Camerei Deputaţilor, deputatul ieşean Dumitru Oprea (fost senator) a arătat că executivul a avut o altă agendă publică decât interesul naţional, generând protestele faţă de ordonanţele 13/14.

Guvernanţii noştri, fiind preocupaţi de modificarea pe ascuns a codurilor penale, au ratat evenimente importante, unde s-au discutat strategiile pentru economia mondială. Dacă participau, poate ar fi înţeles că trebuie să-şi orienteze eforturile către problemele grave ale ţării, care o situează, din păcate, pe locuri fruntaşe în privinţa inechităţilor sociale, accesului limitat la finanţarea investiţiilor, a birocraţiei guvernamentale şi impozitării excesive, a lipsei de predictibilitate fiscală ş.a”, spune deputatul PNL.

Citeşte şi „Disperarea lui Mihai Chirica a atins cote maxime!”

Oprea consideră că actualul guvern şi majoritatea politică parlamentară demonstrează că trăiesc într-un univers paralel, în care contează doar interesele anumitor persoane, legile cu dedicaţie şi salvarea individuală de la răspunderea legală.

În finalul declaraţiei, Dumitru Oprea a afirmat că „avem nevoie în guvern de lideri receptivi la nemulţumirile reale ale celor afectaţi de globalizarea pieţei, de inechităţile sociale şi de populismul politic, lideri care să acţioneze responsabil, prin oferirea de soluţii durabile”.

Dumitru Oprea a fost supranumit „senatorul florilor” datorită postărilor de pe pagina sa de Facebook!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.