Debandadă în privința lucrărilor din oraș

Debandadă în privința lucrărilor din oraș

Condițiile meteo nefavorabile cauzate de venirea iernii impun anumite restricții în ceea ce privește activitatea de pe șantierele din oraș.

„În ceea ce privește străzile Mihail Kogălniceanu, Dimitrie Ralet și Theodor Pallady am reușit să finalizăm asfaltarea în proporție de 100%, cu tot cu trotuare, rămânând de făcut racordurile cu străzile laterale pe care le vom finaliza în prima parte a anului viitor, pentru a nu le compromite calitatea. Vor urma executarea marcajelor rutiere, recepția lucrărilor și instituirea de sensuri unice. Vom mai lucra pe șoseaua Națională, unde suntem la nivel de piatră și balast. Dacă nu plouă, iar temperaturile vor fi în jurul valorii de zero grade, vom reuși să așternem și un strat de bază de asfalt, astfel încât să avem premisele pentru următoarele straturi de asfalt de anul viitor. Cât ne mai permite vremea, mai lucrăm la blocurile din zona Grădinari, unde au început săpăturile la fundații și pe care prognozăm să le finalizăm spre sfârșitul anului viitor”, a declarat primarul Mihai Chirica într-o conferință de presă.

Lucrările la pasajul pietonal de la Gară vor continua până la sfârșitul anului, fiind doar lucrări de montaj, care nu presupun procese de mare amploare.

„Pasajul pietonal din zona Gării va fi dat în folosință în acest an, urmând ca echipamentele, respectiv lifturile pentru persoanele cu dizabilități să le montăm, dacă temperaturile ne permit, chiar în acest an, dacă nu, imediat ce vremea se va îmbunătăți. De asemenea, la podul peste Cicoarei se lucrează la identificarea rețelelor subterane, nefiind probleme din punct de vedere al condițiilor tehnice. În ceea ce privește canalul deversor din zonă, lucrările vor începe în primăvară”, a detaliat primarul Mihai Chirica.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.