Decapitări în PNL Iaşi!

Decapitări în PNL Iaşi!

Rezultatele catastrofale înregistrate de PNL Iaşi la alegerile locale din 5 iunie au determinat conducerea centrală a partidului să ia măsuri. În Biroul Politic Naţional s-a decis ca structura bicefală a conducerii judeţene a PNL Iaşi să fie decapitată!

Aşa se face că senatorul Dumitru Oprea (din partea fostului PDL) şi deputatul Costel Alexe (din partea vechiului PNL) au fost schimbaţi, iar în locul lor a fost numit… cine credeţi?… Marius Bodea, directorul Aeroportului Internaţional Iaşi. Bodea este în acest moment şeful municipalei PNL şi a fost candidatul partidului la Primăria Municipiului Iaşi (scorul obţinut a fost unul de toată jena).

Decizia celor de la centru este dur contestată la nivelul Iaşiului, voci din interiorul partidului susţinând că Bodea ar fi trebuit schimbat din toate funcţiile. Unul dintre cei mai aprigi contestatari este actualul consilier judeţean Marius Dangă, cel care, în urmă cu ceva luni, făcea joc de glezne prin oraş, crezând că va câştiga nominalizarea pentru Primărie. Un alt contestatar al lui, Dragomir Tomaşeschi, a lăsat-o ceva mai moale cu criticile, deoarece, se pare, de la Bucureşti i s-a promis şefia filialei municipale a PNL. Mutarea acesta, dacă se va realiza, va fi chiar de râsul curcilor, în condiţiile în care numărul celor care-l agrează pe Tomaşeschi nu depăşeşte degetele de la o mână…

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.