Deciziile luate în ședința BPN al PSD. Victor Ponta și Cătălin Ivan nu sunt în baza de date a PSD

Deciziile luate în ședința BPN al PSD. Victor Ponta și Cătălin Ivan nu sunt în baza de date a PSD

În prima ședință după 10 luni a BPN al PSD s-au luat o serie de măsuri care au fost comunicate de Marian Neacșu, secretarul general al partidului, cel care, de altfel, a condus și ședința de astăzi.

„Sorin Grindeanu nu mai este membru PSD, am văzut și astăzi discuții în presă referitor la aceste aspecte, vă pot comunica faptul că înaintea începerii ședinței de Birou Național am consultat baza electronică de date a PSD și am găsit că nu se mai regăsesc în rândul membrilor de partid domnii Victor Ponta și Cătălin Ivan. Domnul Sorin Grindeanu încă era în baza centrală de date, pentru că posibilitatea de introducere sau de scoatere din baza de date aparține organizației județene din care parte. Acesta este un aspect pe care-l vom lămuri la Timișoara mâine după-amiază”, a spus Marian Neacșu.

În ceea ce privește înlocuirea lui Sorin Grindeanu de la vârful PSD Timiș, Marian Neacșu a spus: „Au fost discuții exploratorii ca, până la momentul la care un for politic care poate să ia o astfel de decizie în cadrul partidului, BPN sau CExN, să se stabilească o președinție interimară. Dl Căprar, în calitate de președinte al organizației PSD Arad și domnul Andea, vicepreședinte al organizației județene, să coordoneze activitatea. Am decis că este nevoie de mai mult de atât, motiv pentru care o să merg la Timișoara și o să identificăm o soluție pentru o persoană care să preia statutar funcția de președinte interimar al organizației”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.