Deputatul Blăjuţ – încă unul care crede că le ştie pe toate!

Deputatul Blăjuţ – încă unul care crede că le ştie pe toate!

Viorel Blăjuţ este un deputat care crede că dacă vorbeşte toată ziua despre problemele oamenilor chiar ştie ce spune. Noi îl înţelegem, pentru că vrea să mai candideze, eventual chiar pentru funcţia de primar al Iaşiului, dar îl sfătuim totuşi să nu mănânce chiar tot ce zboară. Nu de alta, dar s-ar putea să-i stea în gât la un moment dat şi nu ştim dacă spitalele pe care le patronează l-ar mai putea salva.

Ieri, de exemplu, pe 28 ianuarie, preluând o ştire de pe canalul Digi 24 („Incendiu într-un autobuz din Iaşi”), deputatul Blăjuţ s-a grăbit repede să comenteze pe pagina lui Facebook: „Se mai aude de Iași și la București… Noi nu avem Club Colectiv și nu putem compara nimic cu așa o tragedie, dar, mulțumită rebuturilor cu care ne „tratează” dl. Vasile Pușcașu prin toleranța cumătrului său, dl. viceprimar cu atribuții de primar Mihai Chirica, suntem pe-aproape. Iată cum viața ieșenilor este pusă în pericol de către cei care ne promit siguranța!”.

Probabil ştiţi că este vorba despre incidentul cu autobuzul RATP care a luat foc… Numai că, prost informat, Blăjuţ a scris că ar fi fost vorba despre un autobuz Unistil (patron Vasile Puşcaşu), crezând că în felul acesta împuşcă doi iepuri deodată. Cum nimeni nu l-a corectat, Blăjuţ s-a simţit în continuare şmecher! Nu vă spunem acum ce înţeleg băieţii de cartier prin şmecher, în schimb vă semnalăm că astăzi deputatul a revenit pe Facebook cu o completare: Fiindca am atins ceva puncte sensibile, dl. Puscasu a simtit nevoia sa ma contacteze pe telefonul personal si sa-mi spuna ca acuz fara motiv, autobuzul care a luat foc fiind de la RATP si nu Unistil. Mea culpa, insa din punctul meu de vedere nu e nicio diferenta intre cele doua companii, ambele punand in pericol siguranta iesenilor, a familiilor si copiilor nostri. Iar pentru a verifica aceste lucruri, am de gand ca in interperlarile si declaratiile mele sa cer justificari, sa vad cum anume se fac reviziile acestor autobuze si pe ce baze sunt lasate sa circule, fiind adevarate capcane pentru calatori”.

Aşadar, în loc să recunoască faptul că e pe arătură şi că a confundat autobuzele, Blăjuţ a insistat în…. spuneţi-i dumneavoastră cum vreţi. Nici măcar nu şi-a dat seama că blamatul Puşcaşu nu a vrut să-i dea peste nas, scriind tot pe Facebook cât de prost informat este! L-a sunat pe „telefonul personal” tocmai ca să nu pice ditamai deputatul de papagal. Însă, deputatul şi-a arătat adevărata valoare şi a postat pe Facebook şi acest lucru…

Acum, nu vrem să-i luam apărarea lui Puşcaşu, are şi el hibele lui, dar parcă e totuşi cu o secundă mai deştept decât Blăjuţ.

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.