Deși a pierdut clar, Stoican rămâne optimist

Deși a pierdut clar, Stoican rămâne optimist

Antrenorul echipei CSM Politehnica Iași, Flavius Stoican, s-a arătat optimist la finalul partidei pierdute în deplasare, în fața formației CSU Craiova, scor 0-2.

„Craiova a fost echipa mai bună, dar cred că și noi am avut situaţiile noastre. Dacă marcam, poate încrederea noastră era mai mare, dar victoria lor e meritată. În repriza a doua am început mai bine, am avut câteva situaţii bune, dar ne-au surprins şi au dat golul doi, care ne-a turnat plumb în picioare. Sunt încrezător că putem face lucruri măreţe. Ne propunem ţeluri îndrăzneţe, chiar dacă alte echipe sunt mai omogene, au jucători cu cote mari. Dacă nu ţintim sus, rămânem jos”, a spus Flavius Stoican.

Tehnicianul grupării din dealul Copoului a adăugat că speră să obţină calificarea în play-off: „Avem dreptul să sperăm, așa cum o fac și alții. Avem încă doi jucători (n.r. – Tito și Kizito) care nu au făcut deplasarea, pentru că nu au putut fi legitimaţi. Sunt convis că vor aduce un plus. Avem nevoie de timp pentru a omogeniza lotul“.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.