Detectivul Maricel Popa a găsit scândurile furate!

Detectivul Maricel Popa a găsit scândurile furate!

Momentele penibile pe care ni le oferă Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, par să nu aibă sfârșit.

Ultima mostră de activitate specifică unui șef de județ ne-a fost oferită luni, 21 august, cu ajutorul aceluiași guru al comunicatorilor din Iași, Eliza Chirica!

Iată, așadar, ce scrie într-un comunicat transmis de la Consiliul Județean și publicat și pe pagina de Facebook a aceluiași consiliu (asta ca să vadă toată lumea):

„Am verificat pe teren situația semnalată. Aceste materiale au fost lăsate pe șantier în cursul week-end-ului și au dispărut. Acum au fost recuperate, iar constructorul a reînceput lucrările pentru realizarea acceselor la proprietăți. Am discutat cu primarul comunei Tomești să beneficiem și de sprijinul Poliției Locale. Am atras deja atenția și colegilor mei de la Direcția de Drumuri, în mod deosebit dirigintelui de șantier să urmărească îndeaproape finalizarea lucrărilor. Totodată, fac un apel către locuitorii comunei Tomești. Această investiție, de modernizare a infrastructurii rutiere, îi are ca principali beneficiari. Mi se pare incredibil ca tocmai de aici să ni se pună piedici. Se pare că în România sunt băieți deștepți peste tot” a declarat Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași.
Este drept că materialele au fost recuperate astăzi (21 august), fiind găsite în gospodăria unui locuitor din comuna Tomești, însă nu putem să nu apreciem activitatea de detectiv desfășurată de Maricel Popa. Probabil și asta este una din atribuțiile de serviciu ale unui președinte de Consiliu Județean…

Așteptăm în continuare ca Maricel Popa să ne anunțe ce s-a întâmplat cu cei doi bolovani de pe DN 28, din apropiere de Albița, care au dispărut brusc de pe marginea drumului. Totodată, am vrea să ne spună Maricel Popa și cine a zgâriat biroul portarului de la intrarea în Consiliul Județean Iași!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.