Dezvăluiri incredibile din dosarul RCS&RDS – Mitică Dragomir

Dezvăluiri incredibile din dosarul RCS&RDS – Mitică Dragomir

Noi dezvăluiri incredibile din dosarul în care sunt învinuiţi Dumitru Dragomir şi şefii de la RCS&RDS ies acum la iveală.

Detaliile din rechizitoriul DNA sunt senzaționale.

Procurorii spun că şpaga a fost necesară, fiindcă doar aşa ar fi obţinut firma condiţii bune în contractul cu Liga, dar şi că Liga a fost păgubită, fiindcă RCS&RDS şi-a cumpărat, prin interpus, propria creanţă de la Ligă, pe mai puţini bani, conform Antena 3.

RCS&RDS avea de dat o sumă de bani Ligii, vine interpusul şi îi dă Ligii o anumită sumă, mai mică desigur, şi cumpără creanţa. Șpaga RCS&RDS i-a fost dată lui Dumitru Dragomir în 27 de tranșe.

Pe 22 august, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir, alături de societatea RCS & RDS şi alte şase persoane, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de luare de mită şi complicitate la spălare de bani, informează DNA.

Potrivit DNA, în acelaşi dosar au fost trimişi în judecată şi Florin Bogdan Bădiţă, la data faptelor administrator al SC Bodu SRL, pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani, Bogdan Dumitru Dragomir, la data faptelor asociat unic al SC Bodu SRL, pentru complicitate la luare de mită şi complicitate la spălare de bani, Alexandru Oprea, la data faptei directorul general şi preşedintele consiliului de administraţie al RCS&RDS, pentru complicitate la dare de mită, Mihai Dinei, la data faptelor coordonatorul activităţii juridice a RCS&RDS, pentru complicitate la dare de mită şi complicitate la spălare de bani, şi Serghei Bulgac, la data faptei director general al RCS&RDS, pentru spălare de bani.

Procurorii au decis să trimită în judecată şi societăţile RCS&RDS, pentru dare de mită şi spălare de bani, Bodu SRL, pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani, şi Integrasoft SRL, pentru complicitate la spălare de bani.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.