Dilema lui Chirica: James Arthur sau Delia?

Dilema lui Chirica: James Arthur sau Delia?

Mă aşteptam ca primarul oraşului Iaşi, Mihai Chirica, să vorbească aiurea, dar nu mă gândeam că poate să scoată pe… „gura lui” atât de multe gafe într-un timp atât de scurt.

Într-o conferinţă de presă, organizată pe 2 septembrie, cu prilejul „Raliul Iaşului”, personajul mai sus menţionat a vobit mai mult despre Delia (unul dintre elementele de noutate ale evenimentului) decât despre manifestarea în sine. Înţelegem, aşadar, că Mihai cel Chirică are o afinitate pentru artistă, acesta fiind prezentă la mai multe evenimente care au avut loc în Iaşi în ultimele luni: de la închiderea Festivalului Internaţional al Educaţiei 2016 până la un concert privat susţinut la una dintre terasele deţinute (aşa se vorbeşte prin târg) de Mihăiţă. Pentru acest concert Mihai cel Chirică s-a luptat din răsputeri, plătind-o dublu pe artistă pentru a o convinge să renunţe la show-ul pe care-l avea programat în acelaşi timp la o terasă rivală, conform unui delfin de pe lacul Veneţia. Îl rugăm, totuşi, pe Mihaăiţă să nu mai insiste atât de mult cu Delia; am înţeles că este febleţea sa, dar, din păcate, artista nu a priceput acest lucru, motiv pentru care o cam lasă rece zâmbetul de Don Juan tomnatic al primarului Iaşiului. În plus, îi recomandăm primarului să nu fie trădător şi să-l abandoneze pe James Arthur, o altă febleţe de-a sa (cunoscătorii ştie)…

Citeşte şi „Umilinţă totală pentru primarul Mihai Chirica în şedinţa de Consiliu Local”

Am uitat să vă spun că ziua de naştere pe care a serbat-o chiar pe 1 septembrie a lăsat urme extrem de vizibile pe chipul lui Mihaiţă, acesta surprinzând audienţa cu un pachet de cearcăne şi pungi sub ochi şi, mai ales, cu o suviţă sălbatică (sau rebelă, cum vreţi să-i spuneţi) care nu vroia sub nici un chip să-l asculte şi atârna în afara frezei atent geluite.

În încheiere vă mai prezint câteva inepţii spuse de Mihai Chirica în cadrul conferinţei de presă de vineri, 2 septembrie:

  1. Oamenii se vor obişnui cu toate autobuzele noi

  2. Asigurate desigur

  3. De jur împrejur la Râpa Galbenă
  4. Nu este uşor să-i vezi cu câteva sute de km la oră în timp ce virează printre tot felul de obstacole de beton
  5. La mulţi ani în avanpremieră

În caz că vă întrebaţi, toate lucrurile de mai sus s-au întâmplat în (şoc!) doar cele aproximativ 10 minute în care Mihai Chirica a cuvântat.

P.S.1 Nu e o glumă, dacă chiar înţelegem de ce-i place lui Mihăiţă de Deliuţa. Versurile de mai jos ne explică, de altfel, şi suferinţa prin care trece primarul:

Ce-aş putea să mai vreau când mă atingi

Mă las dusă de val, tu mă prinzi

Şi mă simt ireal

Ce îmi faci, nu ştiu cum mă dezbraci

Ca o felină, acum, vrei să ataci

Şi mă atingi, mă săruţi fatal

Mă întoarce pe dos

Mă ridică de jos

Gura ta, gura ta

Mă ridică şi apoi

Mă muşcă cu buze moi

Gura ta, gura ta

Ce-aş putea să mai spun când te ating

Pielea ta, gura ta, mă aprind

Şi mă simt dezarmant

Nu mai sunt cum eram, m-ai blocat

Nu mă pot controla, e ciudat

Şi mă simt imobilizat

Mă întoarce pe dos

Mă ridică de jos

Gura ta, gura ta” (…)

P.S.2 Dilema din titlu rămâne, la fel ca şi „Gura ta”, care, domnule Chirica, este doar o piesă. Ce credeaţi?

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.