Dilema lui Iftime: să vină sau nu Șfaițer

Dilema lui Iftime: să vină sau nu Șfaițer

Patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a declarat după înfrângerea echipei sale în fața echipei Concordia Chaijna că nu știe dacă revenirea fostului președinte Cornel Șfaițer ar putea ajuta gruparea sa să-și revină.

„Ce să facă el? El m-a căutat, nu eu pe el. Cu Cornel sunt amic. Dacă credeți că salvează ceva, să îl aducem”, a spus Iftime, care în urmă cu o săptămână declara pentru Fanatik.ro că fotbalul botoșănean are nevoie de Cornel Șfaițer și că își dorește reluarea colaborării.

„Fotbalul botoșănean are nevoie de Cornel Șfaițer, iar eu am nevoie de omul Cornel Șfaițer că să punem la punct strategia pentru scouting și mult alte lucruri în favoarea dezvoltării fotbalului din Botoșani. Eu și acum vorbesc cu Cornel și o să mai discut și în zilele următoare cu el. El nu a lucrat pe funcția de președinte la mine la Botoșani. El era ca și un asociat de al meu. Mi-a părut rău când a decis să nu mai colaboreze cu noi, dar nu am putut să îl țin cu forța. Cornel este unul dintre oamenii buni din fotbalul românesc”, a spus Iftime.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.