Dilema lui Mihai Chirica: Liviu Dragnea este „rege” sau „sclav”?

Dilema lui Mihai Chirica: Liviu Dragnea este „rege” sau „sclav”?

Într-o conferință susținută joi, 25 august, Mihai Chirica a spus că o reconciliere între el și Liviu Dragnea pe modelul Sorin Grindeanu nu este posibilă, pentru că nu vrea să fie ambasador la Chișinău!

Întrebat cum comentează faptul că fostul premier Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu liderul PSD Liviu Dragnea, primarul Iașiului Mihai Chirica a spus că o revenire în politică i se poate întâmpla oricui. „Eu n-am avut o discuție cu Grindeanu în ultima perioadă. O revenire în politică i se poate întâmpla oricui, prin urmare n-ar trebui s-o interzicem domnului Grindeanu. Concilierea face parte din practica diplomatică și politică a oricărui om și a oricărei structuri politice. Dacă a făcut-o și îi este bine, îl felicit”, a afirmat Mihai Chirica.

În ceea ce privește o posibilă împăcare între el și Dragnea, Mihai Chirica a spus că „nu e posibilă o reconciliere după modelul Grindeanu”. „Nu vreau să fiu ambasador la Chișinău. Eu nu neg nicio posibilitate de a discuta cu o persoană, indiferent dacă este rege sau sclav”, a adăugat Chirica.

Mihai Chirica a mai spus că nu s-a decis încă dacă va candida la șefia organizației județene Iași a PSD, pentru că este preocupat de finalizarea unor proiecte importante ale primăriei.

Întrebat de către jurnaliști dacă totuși îl bate gândul să se înscrie în cursa pentru conducerea PSD Iași, Chirica a răspuns: „Nu totul în viață se face cu bătaie”.

Fostul premier Sorin Grindeanu a afirmat la Antena 3 că s-a întâlnit cu Liviu Dragnea și că i s-ar fi propus funcția de consul sau ambasador la Chișinău!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.