Din dragoste pentru PNL Iași: Marius Dangă nu ar trebui cercetat în „dosarul Skoda”?

Din dragoste pentru PNL Iași: Marius Dangă nu ar trebui cercetat în „dosarul Skoda”?

Dă-le celor de la PNL Iași un deget, și mâine îți vor lua toată mâna. Cam așa se poate rezuma ceea ce face PNL Iași zilele acestea.

Nu știm dacă e o dovadă de inconștiență, de lipsă de inteligență politică sau, pur și simplu, se merge pe principiul „hai să facem și noi ceva dacă tot ne bagă lumea în seamă”… Nu este exclus, însă, ca această băgare în seamă să le creeze celor de la PNL un prejudiciu mult mai mare decât își imaginează acum. Motivul? În orice moment, Marius Dangă, consilier județean PNL, poate fi chemat la DNA să dea cu subsemnatul în „dosarul Skoda”!

Duminică, 9 iulie 2017, PNL Iași a dat un comunicat în care atrăgea atenția, printre altele, că „declarațiile publice ale lui Mihai CHIRICA asupra acestui caz („dosarul Skoda” – n.r.) pot fi considerate mesaje adresate celorlalți inculpați sau martori pentru a-și pune de acord mărturiile sau depozițiile (ca în cazul Elenei UDREA)”. Corect. Numai că, văzând că au fost băgați în seamă, cei de la PNL Iași s-au trezit și astăzi (10 iulie) să mai dea un comunicat, al cărui sens chiar nu-l pricepem. Nu știm dacă au vrut să fie ironici, să se dea deștepți sau, pur și simplu, să se bage în seamă. Cert este că efectul obținut este departe de ceea ce și-au dorit… *Citiți comunicatul aici*

Cu glumițe de doi lei și comparații deșănțate (așa se întâmplă când nu te oprești la timp), PNL Iași se trezește vorbind, uitând că, pe vremea când s-au cumpărat celebrele mașini Skoda de către Primăria Iași, Marius Dangă, actual consilier județean, era ditamai viceprimarul Iașiului. Din partea PNL, partid în care este și astăzi. Așa că, dacă tot vor să acorde consultanță juridică gratuită, nu ar fi rău ca PNL Iași să înceapă cu omul din curtea lor, adică fostul viceprimar Marius Dangă!

Dangă, atunci când a fost întrebat de cei de la ReporterIs despre afacerea Skoda, și-a amintit că „s-a mirat atunci că se cumpără mașini noi, el nefiind implicat în această achiziție”. „Mașinile pe care le aveam erau foarte bune, a mea nu știu dacă avea 60.000 km la bord. Am întrebat la ce trebuie altele și mi s-a răspuns că așa-i bine. N-am știut că au fost luate pe Poliția Locală”, spune același Dangă în ReporterIs.

Noi avem, totuși, o întrebare pentru Marius Dangă și pentru PNL Iași: dacă tot nu a avut nevoie de mașină nouă, de ce numărul de la Skoda cu care circula era WDM (Dangă Marius)? Nu se putea circula fără număr personalizat?

Așadar, dragi peneliști, credem că ar fi bine ca înainte de a trimite următorul comunicat să gândiți de două ori (sau măcar să gândiți)! Nu de alta, dar ar fi păcat ca ditamai PNL Iași să fie târât într-un scandal în care apare și Mihai Chirica!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.