Din iunie, noi zboruri de pe Aeroportul din Iaşi

Din iunie, noi zboruri de pe Aeroportul din Iaşi

Începând cu luna iunie, de pe Aeroportul Internaţional Iaşi vor deveni operaţionale un număr de 8 zboruri.

Pe 3 iunie va fi inaugurat zborul către Torino, care va fi operat de Blue Air. Cursa va fi efectuată în fiecare zi de marţi şi de sâmbătă, cu decolare din Iaşi la 6:45 şi aterizare în Torino la ora 8:25.

Pe 4 iunie va deveni operaţional zborul către Valencia, operat de Blue Air. În fiecare zi de miercuri şi duminică, zborurile se vor derula după următorul program: în zilele de miercuri cu decolare de la Iaşi la ora 20:00 şi aterizare în Valencia la 23:00, iar în zilele de duminică decolarea de la Iaşi va avea loc la ora 7:15, cu aterizare în Valencia la 10:15.

Pe 15 iunie vor fi introduse trei noi rute, operate tot de Blue Air. Astfel, revine zborul spre Munchen, operat anterior de Tarom, şi sunt introduse cursele Blue Air spre Florenţa şi Milano.

Pe 17 iunie, Blue Air va inaugura zborul spre Glasgow, operaţional în fiecare zi de marţi şi sâmbătă, cu plecare de la Iaşi la ora 21:00 şi aterizare în Glasgow la 22:50.

Din 19 iunie va deveni operaţional şi zborul Iaşi – Constanţa, operat de Blue Air în fiecare zi de luni. Avionul va decola de la Iaşi la ora 11:15 şi va ateriza în Constanţa la 12:00. Din Constanţa va decola la 10:00 şi va ateriza la Iaşi la 10:45.

Din luna iunie vor fi reintroduse şi cursele Tarom către Torino şi Madrid.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.