Directorul adus de Maricel Popa la Spitalul de Copii din Iași dă afară 200 de oameni!

Directorul adus de Maricel Popa la Spitalul de Copii din Iași dă afară 200 de oameni!

Unul dintre cele mai sensibile spitale din Moldova merge din rău în mai rău! După ce a fost condus o vreme de tăcutul Radu Terinte, penelist de frunte, spitalul a ajuns pe mâinile unui alt penelist, promovat pe vremuri de individul de tristă amintire Florin Țurcanu, pe numele lui Corneliu Mihai.

Corneliu Mihai a fost adus de la Botoșani la Iași tocmai de Maricel Popa, președintele PSD Iași și al Consiliului Județean Iași.

Poate nu întâmplător, prima măsură pe care o ia acest Corneliu Mihai este să scoată din schema spitalului 200 de posturi (!!!!), în condițiile în care toată lumea știe că serviciile oferite până acum de Spitalul pentru Copii „Sf. Maria” din Iași au fost mai mereu sub orice critică (și nu o spunem noi, ci părinții copiilor care au fost nevoiți să treacă pe acolo).

Mai mult, acest manager susținut acum de Maricel Popa își bate efectiv joc de viitorul copiilor care vor ajunge la „Sf. Maria”, fiind singurul din țară care nu numai că nu mai angajează specialiști, ci mai și reduce numărul acestora. Și face acest lucru știind foarte bine că îngrijirea unui bebeluș sau a unui copil necesită o atenție și o pregătire speciale pentru toți cei care lucrează într-o astfel de unitate sanitară!

Atât Corneliu Mihai, cât și Maricel Popa, care-l susține, au senzația că un spital este ca o fabrică de aragazuri: dacă un angajat poate produce 8 aragazuri, cu siguranță poate face în același timp și 12 aragazuri, crescându-și productivitatea. Din păcate însă, acești doi indivizi nu înțeleg faptul că a avea grijă de 8 copii bolnavi nu înseamnă același lucru cu a îngriji 10 sau 12 copii!

Atât îi duce mintea, atât fac! Însă, e trist faptul că șansele de videcare ale unor copii depind de deciziile manageriale ale unor inși ca Maricel Popa, Radu Terinte sau Corneliu Mihai!

Puteți citi întregul interviu acordat în presa locală de managerul de la „Sf. Maria” aici!

Un comentariu la "Directorul adus de Maricel Popa la Spitalul de Copii din Iași dă afară 200 de oameni!"

  1. DESTR   18/11/2019 at 5:34 pm

    să-l dați afară urgent, la noi la Botoșani a făcut ravagii care nu se mai pot repara! Dacă ținți la pacienții voștri copii, DAȚI-L AFARĂ!

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.