Directorul pesedist îl plătește pe protestatarul șef de la Iași. Ce ziceți, domnule Dragnea?

Directorul pesedist îl plătește pe protestatarul șef de la Iași. Ce ziceți, domnule Dragnea?

După un lung șir de hotărâri care au văduvit Iașiul de susținerea celor de la centru, PSD Iași mai ia o decizie ieșită din comun!

Liderul protestelor din seara de duminică de la Iași, Tudor Chirilă, a concertat exact în aceeași seară în cadrul unui eveniment organizat de Casa de Cultură a Studenților (CCS) din Iași, instituție condusă de un min-lider PSD, Bogdan Crucianu, prieten apropiat al primarului Mihai Chirica. După concertul de la CCS, Tudor Chirilă a mai cântat și la Cafeneaua Piața Unirii (local despre care se vehiculează că ar fi chiar al primarului Mihai Chirica).

Așadar, după ce a fost în Piața Unirii și a urlat din toți rărunchii „PSD CIUMA ROȘIE”, Tudor Chirilă a cântat la CCS, la invitația unui director PSD și unde a fost plătit, normal, din bani publici, după care a mai cântat la Cafeneaua Piața Unirii, unde, cu siguranță, a fost plătit din banii patronilor de acolo.

Ca să-l credem pe cuvânt pe protestatarul șef de la Iași, pe numele lui Tudor Chirilă, îl rugăm frumos să facă publice sumele pe care le-a primit de la Casa de Cultură a Studenților (bani publici), dar și de la Cafeneaua „Piața Unirii”. Nu de alta, dar vrem să fim siguri că „PSD CIUMA ROȘIE” nu e doar un slogan.

În ceea ce-l privește pe Liviu Dragnea, nu putem decât să-i urăm succes: l-a făcut pe Mihai Chirica primar (iar acesta s-a întors împotriva PSD) și l-a pus pe micul Crucianu șef la Casa Studenților, ca să aibă cine să-l plătească pe revoluționarul Tudor Chirilă.

Și ca tacâmul să fie complet, iată ce a spus Tudor Chirilă în timpul concertului pe care l-a susținut din banii ieșenilor: „E bine că, acum, în Piața Unirii sunt niște oameni care vor o Românie fără corupți. Era bine să fie mai mulți acolo decât aici. Asta e convingerea mea. Nu vreau sa conving pe nimeni”! Păi, normal, când nu câștigi în funcție de biletele pe care le vinzi, ci din „invitațiile” pe care le ai, îți dă mâna să faci politică și propagandă! Doar nu degeaba a luat bani de la pesedistul care conduce Casa Studenților!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.