Doar un punct pentru CSM Politehnica Iași, pe terenul unei nou promovate

Doar un punct pentru CSM Politehnica Iași, pe terenul unei nou promovate

Formația CSM Politehnica Iași a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-2), partida disputată sâmbătă seară, în deplasare, în compania echipei Juventus București, într-un meci contând pentru etapa a IX-a a Ligii I.

Ieșenii au început slab jocul și, în minutul 3, Dzalamidze preia o centrare de pe dreapta, îi întoarce pe Frăsinescu și Cioinac și înscrie plasat.

În minutul 15, gazdele își puteau dubla avantajul, însă Ștefan, singur în fața porții, a trimis din 5 metri peste poartă, după o recentrare a lui Zaharia.

După numai patru minute, ieșenii restabilesc egalitatea. La o centrare de pe stânga a lui Cristea, Platini reia în poartă, de la 12 metri, printre apărătorii formașiei gazdă.

În minutul 24, Jo putea întoarce rezultatul, însă mingea trimisă de acesta cu capul nu a nimerit spațiul porții, după centrarea lui Danu Spătaru. S-a făcut 1-2 în minutul 27, când Cristea a înscris la colțul lung.

Scorul pauzei avea să fie însă 2-2, Măzărache înscriind cu capul, după o cemtrare a lui Zaharia.

În partea a doua a jocului, ambele echipe și-au creat ocazii de a marca, fără a reuși însă să mai schimbe rezultatul de pe tabelă.

Scor final 2-2 și ieșenii coboară pe locul 9, cu 9 puncte.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.