Doar un punct scos de FC Botoșani la Chiajna

Doar un punct scos de FC Botoșani la Chiajna

Formația FC Botoșani a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată vineri, 30 noiembrie, în deplasare, cu Concordia Chiajna.

Începutul meciului a fost unul cu ghinion pentru FC Botoșani. Mușat s-a accidentat iar Costel Enache a fost nevoit să-l înlocuiască cu Andrei Dumitraș. Prima șansă de gol a aparținut botoșănenilor, în minutul 20, dar Achim nu a reușit să-l învingă pe portarul gazdelor. Un minut mai târziu, Patache a centrat foarte bine de pe dreapta dar, Batin nu l-a putut învinge pe Pap. Același Pap a avut o nouă intervenție bună în minutul 27 la lovitura liberă executată de de Deaconu.

După Mușat, Costel Enache l-a pierdut și pe Pap cu patru minute înainte de pauză, Cobrea intrând în locul lui Pap.

În minutul 44, gazdele au avut o șansă mare de gol dar, Cristescu a ratat dintr-o poziție foarte bună iar la pauză scorul a fost 0-0.

Repriza secundă a început cu o ocazie uriașă a gazdelor, Bumba ratând cu poarta goală.

În minutul 63, Cristescu a ratat și el o ocazie bună de a deschide scorul.

În minutul 72, Bud a reluat cu capul din interiorul careului dar mingea a lovit bara. Trei minute mai târziu, Golofca a șutat la colțul lung, dar mingea a trecut pe lângă poarta gazdelor.

În minutul 87, FC Botoșani putea marca dar Axente nu a reușit să împingă mingea în poartă din careul mic. Un minut mai târziu, Moruțan a șutat din marginea careului dar, portarul gazdelor a prins. În minutul 89, Dumitraș a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Scor final 0-0 și FC Botoșani obține un punct după un meci modest.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.