Doctorandul Sorin Avram Iacoban critică PSD „ca cetăţean”!

Doctorandul Sorin Avram Iacoban critică PSD „ca cetăţean”!

Când toată suflarea PSD se chinuie să arate că guvernarea Ponta a fost una extrem de benefică pentru ţară, din punct de vedere economic şi social, se trezeşte un neica-nimeni de Iaşi să arate că, de fapt, lucrurile nu au stat chiar aşa. Acest individ se numeşte Sorin Avram Iacoban şi este membru PSD Iaşi din… preistorie!

Într-o declaraţie politică, postată pe 4 februarie pe pagina sa de Facebook, deputatul PSD de Iaşi Sorin Avram Iacoban zice în felul următor:

Distinse domnule preşedinte,

Stimate doamne şi stimaţi domni deputaţi,

Cu îngăduinţa dumneavoastră astăzi vă voi prezenta declaraţia politică intitulată:

Atenţie, Guvernanţi!

Acordaţi atenţia cuvenită regiunii Moldova!”

şi continuă:

Dragi colegi, cele 6 judeţe ale Moldovei suferă din cauza nepăsării autorităţilor centrale, a tuturor guvernelor care s-au perindat din 1990 încoace, asta în condiţiile în care politica europeană reclama încă din 2008 reducerea urgentă a decalajelor dintre regiuni” (…).

1. Acest om se laudă pe blogul său că este „Doctorand al Universităţii Tehnice Gheorghe Asachi din Iaşi, Facultatea de Mecanică”, dar nu ştie că Moldova cuprinde 8 judeţe (Iaşi, Vaslui, Galaţi, Botoşani, Neamţ, Bacău, Vrancea şi Suceava), şi nu 6!!!! Cele 6 judeţe la care face referire incultul Sorin Avram Iacoban formează Regiunea de Nord-Est, ceea ce e cu totul altceva.

2. Oare deputatul de Iaşi Sorin Avram Iacoban nu a auzit de existenţa guvernelor Văcăroiu, Năstase şi Ponta, toate PSD, partid din care şi el face parte? Sau ar trebui să înţelegem că, de fapt, îşi critică propriul partid? Oare domnul Liviu Dragnea, atât de obişnuit cu disciplina în partid, va avea ceva de spus în sensul acesta?

3. Dacă veţi citi „declaraţia politică” pe pagina de Facebook a lui Sorin Avram Iacoban veţi vedea că apar fragmente în care scrie cu diacritice şi altele în care uită să scrie cu diacritice.

4. Punctul 3 îl putem trece cu vederea, însă virgula pusă între subiect şi predicat nu o mai putem tolera. Iacoban scrie: „Dragi colegi, chiar daca suntem în ceasul al 12-lea a sosit timpul ca toţi parlamentarii din judeţele Moldovei să facem front comun şi să spunem răspicat Bucureştiului faptul că moldovenii, nu mai doresc să accepte să fie trataţi ca cetăţeni ai unei ţari din lumea a treia”!!!

5. Domnule doctorand Sorin Avram Iacoban, ce aţi vrut să spuneţi cu expresia „ca cetăţeni”? Cace ce, domnule Iacoban? Sau nu aţi auzi de cacofonie! „Ca” şi „ce” alăturate sună cacofonic, domnule doctorand al Universităţii Tehnice „Gh. Asachi” din Iaşi! V-aţi prins?

6. Domnule Sorin Avram Iacoban, duceţi-vă şi mai învăţaţi puţin. Nu de alta, dar faceţi de ruşine o universitate de prestigiu din România!

 

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.