Doctorul Constantinescu, despre doctorul Ciuhodaru!

Doctorul Constantinescu, despre doctorul Ciuhodaru!

Medicul Răzvan Constantinescu, simpatizant sau membru ALDE (că nu ştim), are unele dintre cele mai acide luări de poziţie pe Facebook. Dacă pe unele dintre acestea le-am criticat, astăzi trebuie să recunoaştem că ne-am amuzat…

Referindu-se la un controversat proiect de lege propus de doctorul Tudor Ciuhodaru, medicul Răzvan Constantinescu a avut o inspiraţie de zile mari scriind despre „Pesediştii cu care ne mândrim”! Tudor Ciuhodaru este deputat din partea PSD Iaşi, după ce în anii trecuţi a mai cochetat cu PC, PPDD… Totodată, dr Ciuhodaru este supranumir „Pupu de la UPU”, dar şi cel care „a distrus SMURD-ul de la Iaşi”, după cum spunea Raed Arafat.

Dar, să vedem ce a scris dr Constantinescupe Facebook:

Dacă la putere ar veni liber-schimbiştii, fasciştii, comuniştii sau oricare alt partid, Tudor Ciuhodaru ar fi membru.

PESEDIŞTI IEŞENI CU CARE NE MÂNDRIM

Când unul care nu se pricepe la nimic ajunge să propună un proiect de lege, ne lămurim că ştie totuşi ceva: să ne facă să râdem.

Pornită de la nişte premise corecte, dar vag argumentate în expunerea de motive, deputatul cu halat pe sub sacou finalizează printr-o formulare aberantă care propune pedepsirea unui demers interpretabil ca proces de intenţie, vizând nici mai mult nici mai puţin decât închisoarea, de la şase luni la trei ani, pentru protestatarii care, prin manifestarea lor „au scopul de a schimba ordinea constituțională ori să îngreuneze sau să împiedice exercitarea puterii de stat” (!)

Citeşte şi „Deputatul Ciuhodaru vă sfătuieşte: dacă săriţi în aer, sunaţi la 112!”

Fără comentarii, mai ales că textul este însoţit şi de o poză extrem de sugestivă, pe care o prezentăm mai jos.

tudor-ciuhodaru-banana

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.