Doi ieșeni sunt în capul listei celor mai căutate persoane

Doi ieșeni sunt în capul listei celor mai căutate persoane

Pe site-ul Poliției Române, la capitolul „Most Wanted”, pe primele 2 locuri figurează 2 ieșeni. În „topul” primilor 12 „cei mai căutați”, la poziția 7 se află… tot un ieșean!

Primul în „top” este DRĂNICERU OLEG.

Născut în Călăraşi, Republica Mooldova, pe 09 august1973, acesta are dublă cetățenie: română şi moldovenească.

Drăniceru este domiciliat în municipiul Iaşi, iar motivul căutării este: „Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea”. A fost condamnat pentru înșelăciune.

Drăniceru se sustrage de la executare pedepsei de 9 ani, 11 luni şi 20 zile de închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, uz de fals şi spălare de bani.

În calitate de reprezentant al firmei SC. F.ES cu sediul în Nikolaev, Ucraina, dar şi cu sprijinul unor cetăţeni ucraineni neidentificaţi, a indus şi menţinut în eroare, la diferite intervale de timp, dar în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale (înşelăciune), persoanele vătămate SC M. T. M. & T. SRL Bcucurești şi T. G. (Germania), cu prilejul încheierii şi executării contractelor de intermediere vânzare/cumpărare.

Cel de-al doilea în „top” este CLAPON GHEORGHE.

Acesta s-a născut în Iași, la 10 septembrie 1967. Are cetățenie română și domiciliul în municipiul Iași.

Motivul căutării: „Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea”. Fapta: „Înșelăciune”.

Clapon se sustrage de la executare pedepsei de 9 ani şi 4 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, uz de fals şi spălare de bani.

În calitate de reprezentant al firmei SC F.ES. cu sediul în Nikolaev, Ucraina, dar şi cu sprijinul unor cetăţeni ucraineni neidentificaţi, a indus şi menţinut în eroare, la diferite intervale de timp, dar în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale (înşelăciune), pe persoanele vătămate SC M. T. M. & T. SRL Bcucurești şi T. GMBH (Germania), cu prilejul încheierii şi executării contractelor de intermediere vânzare/cumpărare.

Ceva mai jos în „top”, pe locul 7, se regăsește BACIU VASILICA VIOREL.

Acesta este născut în Iași, la 21 decembrie 1984, are cetățenie română, iar motivul prezenței pe listă îl consituie „mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea”!

Fapta: lovituri cauzatoare de moarte.

Baciu a fost condamnat la 4 ani de închisoare.clapon-gheorghebaciu-vasilica

draniceru-oleg

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.