Doina Federovici: „PSD va continua să guverneze”

Doina Federovici: „PSD va continua să guverneze”

Vicepreşedintele social-democrat Doina Federovici a susţinut duminică, după ultima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, că PSD va continua să guverneze pentru a continua proiectele începute în interesul României.

„Este important că toţi colegii şi-au exprimat opinia în cadrul forurilor statutare şi s-au luat decizii prin vot democratic. Numai dacă suntem uniţi putem îndeplini toate angajamentele asumate şi putem rezista atacurilor din partea Opoziţiei şi preşedintelui Iohannis. Trebuie să realizăm că suntem în conflict cu cei care vor să dezbine această ţară. Nu noi am declanşat şi nu noi am întreţinut acest conflict. La fiecare ameninţare, jignire, minciună, manipulare din partea lor, noi vom veni cu faptă bună pe care această echipă de guvernare a făcut-o sau urmează să o facă pentru români”, a declarat Doina Federovici.

Lidera PSD Botoşani a susţinut că de fiecare dată când PSD a fost la guvernare, economia României a crescut, nivelul de trai al românilor s-a îmbunătăţit şi nu există niciun motiv pentru care să nu se continue îndeplinirea programului asumat la alegerile din 2016.

„Ideea principală e că avem ce spune, avem enorm de multe argumente care arată că viaţa multor români s-a îmbunătăţit sensibil în această guvernare. Sunt milioane de pensionari, milioane de salariaţi, mii de antreprenori, care au simţit în mod concret beneficiile măsurilor pe care le-am implementat. Aceste beneficii reale şi palpabile trebuie să fie replica pe care să o dăm la orice atac politic împotriva noastră”, a adăugat vicepreşedintele PSD.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.