Domnule preşedinte interimar al PSD Iaşi, permiteţi-ne să vă informăm!

Domnule preşedinte interimar al PSD Iaşi, permiteţi-ne să vă informăm!

Aşadar (ca să începem cu concluzie, că tot suntem atipici), domnule preşedinte interimar al PSD Iaşi, daţi-ne voie să vă informăm că… habar nu aveţi ce se întâmplă în partidul pe care cu onoare şi cu mândrie îl conduceţi.

V-am urmărit cu mare atenţie când vorbeaţi la Radio Hit despre cele 5 dosare de candidatură pentru parlamentare şi ne-am permis să vă dăm câteva informaţii din interiorul PSD Iaşi astfel încât să nu mai fiţi luat prin surprindere şi să arătaţi că postura de lider nu este croită tocmai pe talia dumnevoastră.

Cu alte cuvinte, domnule preşedinte al PSD Iaşi, Mihai Chirica, nu există 5 dosare de candidatură, pentru că încă nu aţi stabilit criteriile pe baza cărora se depun aceste dosare. Aşa că, şi noi, la fel ca membrii dumneavoastră de partid, vă întrebăm: ce trebuie să conţină dosarul de candidatură? La dumneavoastră în partid nu am găsit niciun om care să ştie! Poate doar Camelia Gavrilă, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, să mai ştie câte ceva… Mai ales după ce a fost atât de apreciată de şeful Liviu Dragnea pentru calităţile ei oratorice, organizatorice şi propagandistice! Să nu ne înţelegeţi greşit! Am vrut să spunem că PSD îşi recompensează întotdeauna oamenii care muncesc pentru partid şi cum Camelia Gavrilă este un membru vechi al PSD Iaşi (de vreo 2 ani) chiar ar merita să fie pusă prima pe lista pentru parlamentarele din iarnă.

Domnule preşedinte interimar al PSD Iaşi, Mihai Chirica, vă informăm că susţinem teoria dumneavoastră cu meritocraţia, motiv pentru care vă solicităm ca toţi cei care au muncit mai mult de 5 ani în PSD Iaşi (pentru ridicarea partidului, în campanii electorale etc) să fie daţi afară. Nătărăii care muncesc nu au ce căuta în partid! În locul lor, v-am sugera să-i puneţi pe traseiştii (dar, meritocraţii) gen Tudor Ciuhodaru, Camelia Gavrilă, Florin Boca, eventual Viorel Blăjuţ şi alţii pe care îi cunoaşteţi dumneavoastră mai bine decât noi!

Şi tot referitor la meritocraţie, dumneavoastră aţi fost făcut preşedinte la municipala PSD, consilier local şi, apoi, viceprimar pentru că eraţi meritocrat sau pentru că s-a gândit Gheorghe Nichita să vă ridice puţin la suprafaţă? Nu e nevoie să ne răspundeţi!

În încheiere, domnule preşedinte interimar al PSD Iaşi, v-am sugera ca atunci când vreţi să mai testaţi piaţa, testaţi-o cu altceva, nu cu degeţelul băgat în mare, pentru că s-ar putea să vi-l mănânce peştişorul!

În ceea ce-i priveşte pe ăia de la Radio Hit, ei sunt în stare să înghită orice fără să întrebe nimic, motiv pentru care le urăm în continuare cât mai multe…

Citeşte şi „Am aflat de ce Mihai Chirica nu l-a dat afară din PSD pe Cristi Stanciu”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.