Domnule profesor Șalaru, lăsați-vă de politică! Sunteți varză!

Domnule profesor Șalaru, lăsați-vă de politică! Sunteți varză!

Aproape că nu mai este nicio surpriză să auzi că fostul șef al PC Iași a mai pierdut o funcție. Marți, 22 august, Vasile Șalaru a pierdut-o și pe ultima pe care o mai câștigase…

Prefectul Marian Șerbescu a semnat ordinul de încetare de drept a mandatului de consilier județean înainte de expirarea duratei normale a acestuia deținut de Vasile Șalaru. Așadar, Vasile Șalaru a pierdut și ultima funcție politică pe care o mai avea.

Șalaru a pierdut mai întâi șefia ALDE la Iași. Apoi, a fost tras pe sfoară la parlamentarele din 2016, când a fost trimis la Senat, în condițiile în care toată lumea știa că nu va câștiga. A ajuns, totuși, consilier județean din partea ALDE, dar în timpul scandalului legat de debarcarea fostului premier Sorin Grindeanu, s-a trezit din nou vorbind, tăindu-și craca de sub picioare. În iunie 2017, într-un așa-zis comunicat, Vasile Șalaru l-a atacat virulent pe Liviu Dragnea, acuzându-l că este „frustrat” și că a provocat artificial o criză politică, și i-a ridicat în slăvi pe Sorin Grindeanu, Daniel Constantin (care nu mai face parte din ALDE) și pe Mihai Chirica… De aici i s-a tras și pierderea postului de consilier județean.

Vasile Șalaru a fost și secretar de stat în ministerul Învățământului, însă și de aici a plecat tot cu coada între picioare, după o declarație „demnă” de un profesor de liceu. „Îmi cer scuze dacă nu m-am făcut înțeles, dar cred că un băiat, când are de braț o fată, nu cred că îl interesează dacă fata știe educație rutieră, ci dacă știe să meargă frumos, ca o doamnă. Într-un cuvânt, pieptul în față, dosul în spate și să leșine băieșii!”, a spus în 2015 Șalaru!

Pentru cei care-și mai aduc aminte, Vasile Șalaru a fost dat afară din PSD, a fost dat afară și din PD, a pierdut și PC-ul (din cauza fuziunii cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu)… A cam pierdut tot! Așadar, domnule profesor Șalaru, lăsați-vă de politică! Sunteți varză! Și, în plus, nici nu mai aveți vreun post pe care să-l puteți pierde!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.