Dosar penal pe numele a două angajate de la un liceu din Bacău

Dosar penal pe numele a două angajate de la un liceu din Bacău

Poliţiştii din Bacău au deschis un dosar penal pentru furt calificat pe numele a două angajate ale unui liceu din Bacău care au furat alimente de la cantina şcolii. 

Cele două femei lucrează la cantina Colegiului „Mihai Eminescu” din Bacău, iar furtul a fost descoperit de portarul liceului.

„La ieşirea din tură, portarul le-a verificat sacoşele. A verficat sacoşa unei persoane, pentru că cealaltă persoană nu a stat să fie verificată. Sunt două persoane care sunt cercetate”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Constantina Hulea, directoarea Colegiului „Mihai Eminescu” din Bacău. Potrivit acesteia, ambele femei lucrează de mai mulţi ani la cantina şcolii.

„Nu ar fi fost nicio problemă dacă ar fi luat mâncare rămasă, adică resturi. Ce a fost urât, a fost că avea o sticlă de ulei, un kilogram de făină, un kilogram de mălai şi o cutie de bulion, intacte. Plecaseră de la magazie pentru a fi puse în oala de mâncare a copiilor şi, în loc să ajungă în oală, au fost sustrase de ele, au fost însuşite de ele”, a spus Constantina Hulea.

Astfel de situaţii nu ar mai fi fost semnalate până acum la liceul din Bacău, dar de această dată bagajele celor două femei i-au atras, se pare, atenţia portarului.

„Până acum nu am avut niciun semn că s-ar mai fi întâmplat (…) Nu au mai fost semnalate astfel de situaţii. În fişa postului portarului există acest lucru, să le verifice. Acum el a fost   deranjat, probabil, de volumul sacoşei şi de faptul că ele nu au stat să prezinte singure sacoşele”, a mai spus directoarea colegiului.

După ce portarul a sesizat situaţia conducerii liceului, a fost anunţată şi poliţia.

„Faţă de cele două femei s-a întocmit dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabi Ciobanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.