Două accidente crunte au băgat în spital 9 oameni. Imagini de groază

Două accidente crunte au băgat în spital 9 oameni. Imagini de groază

Două accidente cumplite, care au avut loc la Suceava şi Vaslui, au băgat în spital 9 oameni. Într-unul dintre cazuri a fost activat planul roşu.

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică seara, după ce căruța în care se aflau a fost lovită de o mașină în localitatea Fântânele din județul Suceava.

O fată de 12 ani este inconștientă, din cauza impactului, relatează Mediafax.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, în accidentul rutier au fost implicate un autoturism și o căruță.

La fața locului au intervenit Detașamentul de Pompieri Suceava cu modulul SMURD și patru ambulanțe de la Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Din cei opt participanți la trafic, au avut nevoie de îngrijiri medicale medicale 5 persoane (trei adulți și doi copii, toate din atelajul hipo).

Cei cinci răniți, între care și doi copii de 12 și 16 ani, au fost transportați la spitalul din Suceava, cu politraumatisme, în starea cea mai gravă fiind o fată de 12 ani, găsită de personalul medical inconștientă.

Polițiștii Serviciului Rutier au declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul și cine este vinovat.

Un alt accident s-a petrecut, tot duminică seara, la Iveşti, la 15 kilometri de Bârlad, judeţul Vaslui, două autoturisme ciocnindu-se violent.

„Din primele informaţii este vorba despre cinci victime, toate conştiente. Nu sunt persoane încarcerate. A fost activat planul roşu. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de prim ajutor, două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi grupa operativă condusă de inspectorul-şef”, a declarat Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

La spitalul municipal din Bârlad au ajuns două femei de 40 și, respectiv, 43 de ani și doi bărbați cu vârste de 29 și 49 de ani, cel din urmă cu un traumatism facial.

Polițiștii de la Biroul Rutier efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele care au dus la producerea accidentului.

La ora 20:38, s-a dezactivat Planul Roșu de Intervenție.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.